*Куб - повний комплекс хмарних послуг!

Коли потрібно апгрейдити свій VPS хостинг

VPS вважається однією з найпоширеніших хостинг-послуг.

Це надання провайдерами в оренду віртуальних виділених серверів. Багато постачальників послуг мають власні дата-центри, де розміщуються робочі ресурси. До них підключаються віртуальні VPS, функціонал яких не відрізняється від звичного “заліза”, але іноді такі сервери потребують апгрейду.

Для чого потрібний VPS

За допомогою VPS-сервера можна отримати більше контролю та налаштувань, ніж на shared-хостингу, де сайти розміщені на одному ресурсі, і при цьому не потрібне загальне адміністрування.

Переваги використання Virtual Private Server:

  • Безпечне зберігання великого обсягу даних та розміщення складних проектів. Наприклад, за допомогою VPS-хостингу можна зберігати дані інтернет-магазинів, особливо якщо ресурсів недостатньо.
  • На virtual-сервері можна розміщувати проекти, проводити тестування та аналіз роботи нових додатків.
  • Економія придбання дорогого устаткування. Оренда хмарного хоста обійдеться у кілька разів дешевше, ніж придбання фізичного “заліза” та його самостійне обслуговування.
  • За допомогою VPS можна розраховувати отримання додаткового доходу. Є спеціальне ПЗ для торгівлі та заробітку на трейдингу, при цьому про збереження персональних даних та безпеки з’єднання хвилюватися не доведеться.

Кому потрібний VPS-апгрейд

Завдяки продуктивності, VPS-хостинг може забезпечити безперебійну роботу для найвибагливіших додатків та сайтів.

Користуватися оновленою, “прокачаною” послугою вигідно, якщо ви:

  • працюєте над “розкрученими” проектами, які потребують інформаційних ресурсів;
  • потребуєте тонких персональних налаштувань сервера;
  • рекламуєте проекти або передбачаєте збільшення потоку нових клієнтів;
  • робите упор на розробку, проектування чи тестування ПЗ;
  • потребуєте підвищення вимог до безпеки та конфіденційності.

Коли займатись оновленням VPS

При використанні віртуального хаба можна зіткнутися з недостатньою продуктивністю.

Одним із рішень може стати підключення одного або кількох додаткових дисків. Другим способом вважається покращення сервера, або апгрейд.

Цей метод використовується у випадках, якщо:

  • потрібно збільшити навантаження на сервер;
  • необхідно покращити продуктивність VPS;
  • додаються нові функції.

Як виконується апгрейд

Способів збільшити продуктивність віртуального веб-сервера багато. Можна підключити до нього додаткові мережеві диски, покращити параметри оперативної пам’яті, додати ядра процесору, підняти трафік чи використовувати додаткові опції.
Розширити веб-ресурси для задоволення зростаючих потреб бізнесу можна за допомогою професіоналів. Правильно проведений своєчасний апгрейд допомагає швидко справлятися з піками трафіку або запровадженням оновлених завдань.

Щоб VPS йшов у ногу з бізнесом, звертайтесь до програмістів компанії “КУБ”.

Пам’ятайте, що VPS-апгрейд є довгостроковою інвестицією, яка може вимагати додаткових ресурсів для оплати тарифу. Тому перед співпрацею ми уважно оцінимо потреби проекту, проведемо аналіз роботи інформаційних систем, надамо технічне рішення відповідно до запитів.