*Куб - повний комплекс хмарних послуг!

Підготовка до віялових відключень електроенергії

У зв’язку з регулярними терористичними діями, спрямованими Росії проти України, страждає енергетична інфраструктура останньої. Віялові відключення електрики здійснюються територією всієї країни. Це стало випробуванням не лише для звичайних мешканців різних населених пунктів, а й для власників бізнесу. Чимало компаній продовжують працювати, оскільки змогли заздалегідь підготуватися до позапланового відключення електрики. Розкажемо, як убезпечити, стабілізувати роботу свого бізнесу та підготувати його до вимкнення електроенергії.

Як підготувати мережну інфраструктуру до вимкнення електроенергії

Вієрні відключення електрики запроваджено для балансування енергосистеми в Україні та покриття наявного дефіциту потужності на вимогу НЕК «Укренерго». За відсутності електрики оптимальним варіантом є використання резервних та аварійних джерел живлення. Якщо мережна інфраструктура не має системи безперебійного живлення для автоматичного завершення роботи серверів та подальшого старту під час подачі живлення, слід самостійно від’єднати/вимкнути всі пристрої, які працюють від мережі. Це запобігає пошкодженню техніки внаслідок перепадів напруги після відновлення живлення. Також на випадок аварійних ситуацій проінформуйте співробітників компанії щодо плану дій.

Для різних типів бізнесу впровадження систем гарантованого електропостачання — найкращий варіант, який дозволяє:

  • здійснювати електроживлення до відновлення зовнішнього електропостачання без перебоїв у роботі навіть у разі тривалої відсутності електрики;
  • забезпечити стабільне функціонування бізнесу, різних інтернет-ресурсів при нестійкому електропостачанні;
  • захистити обладнання мережевої інфраструктури від пошкоджень внаслідок електричних стрибків.

Сучасні системи ДБЖ, у тому числі й комплексні, які підбирають та налаштовують фахівці компанії KUB, відрізняються довговічністю, надійністю, доступністю, досить низькими втратами енергії та компактністю. Залежно від специфіки вашого бізнесу та вимог, ми підбираємо оптимальні за функціоналом та конструкцією, а також потужності та часу автономної роботи системи безперебійного живлення. Також ми пропонуємо послугу з аудиту та підбору необхідного обладнання та програмного забезпечення для більш стабільної роботи вашої компанії.

Міграція до хмарної інфраструктури — надійність вашого бізнесу

Для підвищення ефективності та зниження ризиків повної втрати бізнесу в умовах вимкнення електроенергії стане міграція до дата-центрів у Європі від KUB. Переваги такого рішення:

  • безперебійна робота ключових сервісів у режимі 24/7;
  • максимально високий рівень безпеки та конфіденційності;
  • завжди доступна технічна підтримка;
  • передові технології віртуальних платформ;
  • високий ступінь відмовостійкості;
  • можливість управління інфраструктурою з будь-якої точки світу.

Використання дата-центрів у Європі захищає бізнес практично від усіх видів ризику: втрата даних, кібератаки та різні форс-мажорні обставини, включаючи блекаути, локдауни, зміни у законодавстві.
Дата-центри обладнані кількома незалежними енерговведеннями та групою генераторів. Це дозволяє їм працювати у безперебійному режимі.

Ви можете замовити послугу, просто зв’язавшись з нами будь-яким зручним способом.

Посилання на ресурси з графіків відключення харчування в Україні: