*Куб - повний комплекс хмарних послуг!

Захист IT-інфраструктури під час збою електроенергії

Власники компаній різного масштабу та спрямованості часто стикаються з перебоями та відключенням електроенергії, особливо у ситуації, що склалася в Україні. Це призводить не тільки до простою бізнесу та втрати коштів, але часто до пошкодження файлів, даних та дорогого IT-обладнання. Адже безперервність роботи організації – критична вимога. У цьому питанні дедалі більше організацій обирають перехід на надійні хмарні технології.

Особливості та переваги cloud-технологій при відключенні електрики

Міграція в хмару пов’язана з перенесенням додатків, налаштувань, даних та операційних систем у віртуальний дата-центр провайдера. Хмарні сервіси користуються попитом як серед власників малого, середнього, так і великого бізнесу. На відміну від інших інфраструктурних рішень вони забезпечують максимальну гнучкість конфігурації та економію на оренді обчислювальних потужностей – ви платите тільки за те, чим користуєтеся. Також це дозволяє зосередитись на розвитку бізнесу, а не витрачати час та кошти на вирішення технічних моментів.

Перенесення IT-інфраструктури на якісний хмарний майданчик дає безліч переваг:

  • стабільність, безперервність роботи організації – кожен користувач IT-системи має цілодобовий доступ до інформації незалежно від розташування;
  • висока надійність – провайдер забезпечує максимальну стійкість до відмов, забезпечує безперервну, швидку роботу серверів, налаштовує засоби інформаційної безпеки і регулярно виконує резервне копіювання даних;
  • професійне обладнання – у дата-центрах Європи створено всі умови для роботи серверів у промислових масштабах, а це забезпечує стабільність та безперебійність роботи;
  • простота адміністрування – ви можете легко керувати, стандартизувати та уніфікувати власні IT-інфраструктури всередині хмари, самостійно керуючи ресурсами та впроваджуючи нові технології;
  • мобільність бізнесу – завдяки хмарним технологіям бізнес не прив’язаний ні до офісу, ні до обладнання, що дозволяє вирішувати завдання в будь-якому місці та з будь-якого пристрою, комп’ютера чи смартфона.

Масштабування хмари необмежене, що дозволяє компаніям задовольняти свої унікальні потреби.

Важливість хмари для бізнесу

Хмарні технології підійдуть для організації стабільної, зручної та ефективної роботи різних компаній.

  1. Малий бізнес.
    Доцільно використовувати публічну хмару, до переваг якої належить зниження витрат та просте управління без необхідності участі у технічних питаннях.
  2. Малий бізнес зі складною інфраструктурою, середній та великий бізнес.
    Рекомендується приватна хмара. Воно забезпечує широкі можливості масштабування, високий рівень безпеки та гнучкість конфігурації.

При використанні cloud-технологій значно скорочуються витрати на IT у всіх видів бізнесу. Особливо хмара важлива для компаній сфери послуг, веб-розробок, стартапів, що стрімко зростають, а також організацій з циклічними піковими навантаженнями і критичними онлайн-сервісами.

Підбиваючи підсумки. Перенесення інфраструктури в хмару – актуальна послуга, яка не тільки виводить бізнес на новий рівень, а й забезпечує його максимальну безпеку. Так, фахівці компанії KUB здійснюють захист від DDoS атак, виконують резервне копіювання даних, проводять аудити безпеки, встановлюють антишпигунське та антивірусне програмне забезпечення, використовують сучасні технології шифрування даних, мультифакторну аутентифікацію, системи виявлення вторгнень. Використання дата-центрів у Європі захищає бізнес від втрати даних, кібератак та різноманітних форс-мажорних обставин.

Якщо ви хочете вберегти свій бізнес від перепадів електроенергії, зробивши його стабільним та забезпечивши безпеку, звертайтесь до фахівців компанії KUB.