*Куб - повний комплекс хмарних послуг!

Бізнес без кордонів: як хмарні технології допомагають малому бізнесу зростати

Власники малого бізнесу все частіше обирають хмарні технології для підвищення своєї конкурентоспроможності, ефективності та безпеки. Це гнучкі та легко масштабовані рішення, які дозволяють не лише адаптувати бізнес до різних вимог, але й керувати ним у будь-який час доби з будь-якого пристрою. Розглянемо, чому хмарні технології так важливі для стартапів та малого бізнесу і як вони допомагають їм розвиватися.

Хмарне сховище – значна перевага для малого бізнесу

Хмарні технології використовуються для зберігання та обробки інформації. Вони відкривають безліч можливостей для вашої організації, яка потребує надійної, безпечної, простої у використанні та легко масштабованої ІТ-інфраструктури.

Чому хмарні рішення так важливі для бізнесу?

  1. Швидкий старт, економія.
    Робота з хмарним провайдером не вимагає від вас придбання обладнання, оренди приміщення або розгортання власної ІТ-інфраструктури, що значно скорочує витрати та економить час. Всі технічні питання вирішує провайдер, а не фахівці вашої компанії.
  2. Швидке та легке масштабування.
    Хмарна інфраструктура є гнучкою, що дозволяє майже миттєво зменшувати або збільшувати потужність за потреби. При цьому ви платите тільки за ті ресурси, які використовуєте в даний момент часу.
  3. Універсальність.
    Хмарні рішення підходять для будь-яких завдань і найбільш унікальних вимог компанії. Крім того, перехід в хмару дозволяє вирішити всі питання, пов’язані з координацією роботи різних філій організації. Організація спільної віддаленої роботи відбувається швидко і легко.
  4. Простота адміністрування.
    У хмарі ви можете самостійно керувати своєю ІТ-інфраструктурою, в найкоротші терміни впроваджуючи необхідні ресурси та нові технології у свій бізнес. Панель управління зручна та інтуїтивно зрозуміла.
  5. Автоматичне резервне копіювання даних.
    Забезпечує високий ступінь інформаційної безпеки. У дата-центрі виконується багаторівневе резервування обчислювальних ресурсів, що дозволяє провайдеру хмарних послуг максимально швидко усувати проблеми в разі їх виникнення.

Міграція в хмару дозволяє не тільки продуктивно працювати віддалено, а й проводити відеоконференції, швидко обмінюватися повідомленнями, підтримувати зв’язок з колегами і партнерами, швидко розширюючи межі свого бізнесу.

Практичні поради щодо вибору хмарного провайдера

Власникам бізнесу будь-якого розміру та сфери діяльності варто бути уважними при виборі хмарного провайдера, адже від цього залежить надійність та безпека зберігання даних.
Важливо звернути увагу на три основні фактори:

  • відмовостійкість, надійність дата-центрів – від цих параметрів залежить безперебійний доступ до інфраструктури та збереження інформації в разі збою;
  • міжнародна сертифікація систем безпеки (ISO/IEC 27001) – критичний параметр, який гарантує безпеку на рівні внутрішніх протоколів компанії та законодавства країни;
  • широкий спектр додаткових послуг – чим більше типових завдань вирішує провайдер, тим менше часу та ресурсів витрачає ваша організація.

Компанія КУБ розміщує хмару в європейських дата-центрах, що відповідають класифікації Tier III.
У цих дата-центрах використовуються надійні системи резервного копіювання, а планове технічне обслуговування або модернізація проводяться без зупинки інфраструктури. Це забезпечує високу доступність хмарних сервісів та їх безперебійну роботу.
ЦОДи сертифіковані за стандартом ISO/IEC 27001, що гарантує найвищий рівень безпеки для ваших даних.

Крім того, КУБ здійснює:

  • налаштування захисту від DDoS-атак та іншого шкідливого трафіку;
  • цілодобова технічна підтримка;
  • регулярне резервне копіювання та надійне зберігання резервних копій;
  • індивідуальний, комплексний підхід до вирішення будь-якої проблеми;
  • впровадження нових технологій для успішного ведення бізнесу.

KUB – це завжди гнучка тарифікація, високий ступінь відмовостійкості та широкий спектр додаткових послуг і можливостей.

Використання хмарних технологій від КУБ підвищує безпеку даних завдяки проведенню регулярних аудитів, використанню сучасних технологій шифрування даних, багатофакторної автентифікації та систем виявлення вторгнень. Ми допоможемо вам мігрувати в хмару надійно і швидко, ефективно і без ризиків.