*Куб - повний комплекс хмарних послуг!

Nextcloud Hub: Інтегрований офісний пакет та колаборація в одному місці

Під Nextcloud розуміють пакет спеціального софту з відкритим вихідним кодом, призначений для приватних осіб та організацій, які використовують власні послуги хмарного зберігання. За рахунок додаткових інструментів, що завантажуються, така платформа має кращу функціональність, ніж конкуруючі аналоги. Nextcloud Hub є розширенням, яке відрізняється певними характеристиками. Багато користувачів мало знають про цю платформу. Читайте наш матеріал та отримайте вичерпну інформацію про специфіку даного сервісу. Огляд платформи Nextcloud Hub

Ключові переваги Nextcloud Hub

Така платформа надає великий пакет функцій для одиночної чи спільної роботи. Серед основних характеристик Nextcloud Hub варто виділити:
  1. Підвищена безпека. Серед великого функціоналу є захист входу до системи, створена з урахуванням механізму машинного навчання. Крім того, передбачено режим двофакторної авторизації та кілька різновидів шифрування.
  2. Простота використання. Незважаючи на велику кількість впроваджених сервісів, платформа не перевантажує користувачів безладом. Про це свідчить невелика кількість звернень до служби підтримки компанії.
  3. Розширений набір програм. Nextcloud Hub включає більше 200 програм, що пропонують розширений функціонал і можливість інтеграції з інфраструктурою.
Завдяки цим рисам, Nextcloud Hub займає лідируючу позицію серед подібних платформ у всіх сегментах Інтернету. переваги Nextcloud Hub

Головні відмінності Nextcloud Hub від ранніх версій сервісу

Як уже говорилося вище, Nextcloud Hub – це доповнення, що поєднує ряд інструментів, необхідних для одиночної та спільної роботи. Від інших варіантів програмного продукту цей сервіс відрізняється такими рисами:
  1. Робочі місця. За допомогою них функціонал розширюється за рахунок отримання додаткової інформації.
  2. Пошта. Сервіс має службу електронної пошти, вбудовану в календар.
  3. Сумісність із документами Office у хмарі. NextCloud об’єднаний з OnlyOffice з інсталяційного пакета. Тепер платформа, що нагадує Google Docs, є й у NextCloud Hub.
  4. Голосовий сервіс. За допомогою цього інструменту можна обмінюватися повідомленнями або проводити відеоконференції.
  5. Файлове блокування. Її можна використовувати для внесення правок у файл, а пізніше зняти блокування та завантажити його назад у Nextcloud.
  6. Потік. У цьому відношенні відбувається автоматизація простих завдань у разі появи конкретної події в системі.
Як бачимо, Nextcloud Hub має великий потенціал і може використовуватися як безпечний хмарний сервіс для приватних осіб або організацій. Кожен користувач має можливість вивчити особливості системи та встановити її після цього.