*Куб - повний комплекс хмарних послуг!

Організація спільної роботи з файлами при відключенні світла – технологія Nextcloud

Війна в Україні критично вплинула на енергетичну інфраструктуру всієї країни. У цей час власникам різних видів бізнесу доводиться нелегко: необхідно освоювати і впроваджувати нові можливості та технології. Це дозволить продовжувати роботу в складній ситуації. При відключенні світла важливо організувати зручну та стабільну спільну роботу з файлами. Зробити це можна за допомогою сучасної платформи Nextcloud. Вона підходить для підприємств будь-якої спрямованості та масштабу.

Технологія Nextcloud — особливості роботи та можливості

Для підприємств та команд, що розвивають різноманітні цифрові проекти, Nextcloud — ефективне рішення, що дозволяє організувати зручну та просту спільну роботу з документами та файлами в режимі реального часу. За допомогою цієї платформи з’являється можливість контролювати та вибирати умови зберігання своїх файлів, а також створювати, переглядати, редагувати та видаляти їх. А у разі виникнення робочих питань користувачі можуть швидко зв’язатися один з одним у вигляді вбудованого чату або коментарів.

Основні можливості технології Nextcloud:

  1. Високий рівень безпеки інформації — найважливіша відмінність використання технології як сховище для хмар. Всі дані зберігаються на підконтрольному сервері з найпотужнішими можливостями шифрування, що дозволяє самостійно налаштовувати захист і розмежовувати права доступу.
  2. Можливість інтегрування та використання величезної кількості програм залежно від виду бізнесу та ваших потреб. Ці програми зазвичай можна отримати безкоштовно в магазині Nextcloud. Налаштування просте, а сама інтеграція дозволяє знижувати витрати та використовувати існуючу IT-інфраструктуру. Потужна технологія спільної роботи інтегрована з Nextcloud Talk, Groupware, Whiteboard, онлайн-офісом та багато іншого.
  3. Широкий функціонал для робочих місць, зокрема Workspaces, дозволяє тонко налаштовувати контекст для папок: додавати посилання, нотатки, списки завдань, переглядати зображення, презентації та багато іншого. Завдяки цьому кожен з команди знатиме точне призначення тієї чи іншої папки і відразу бачитиме важливі завдання.

Платформа Nextcloud — максимально безпечний обмін даними між вашою компанією та клієнтами, партнерами. обмін файлами на сервері; створення та відправлення публічних посилань, надійно захищених паролем; завантаження файлів у приватну хмару; отримання повідомлень може здійснюватися як на робочому столі, так і на смартфоні (при встановленні мобільного додатку).

Впровадження Nextcloud — доступне, швидко, просто

Для роботи з платформою Nextcloud необхідна установка серверного та клієнтського програмного забезпечення. Перше служить в організацію інфраструктури для хмарного зберігання файлів і можна встановити персональний чи віддалений сервер. Друге призначене для завантаження файлів та доступу до них, і працює на будь-якому пристрої: Windows, Linux, iOS, MAC або Android Android.

Для впровадження технології Nextcloud необхідно підготувати та налаштувати вашу інфраструктуру.

Фахівці компанії KUB пропонують свої послуги, а саме:

  • проектування цільової архітектури;
  • підготовка вашої інфраструктури до впровадження технології;
  • розгортання Nextcloud;
  • здійснення налаштування додаткових компонентів;
  • адаптація платформи під ваш тип бізнесу та особисті вимоги;
  • професійна підтримка на всіх етапах.

До наших переваг належить орієнтованість на кожного клієнта, доступність та найвища якість усіх послуг.