...

*Куб - повний комплекс хмарних послуг!

Резервне копіювання в хмару DraaS та BaaS: відмінності та особливості

Для оптимізації витрат, підвищення рівня у сфері інновацій та швидкого виведення продукту на ринок у сучасній цифровій економіці широко використовується мультихмарна стратегія. Але розміщення ресурсу в мережі тісно пов’язане з безліччю ризиків, тому дуже важливо приділити окрему увагу захисту даних. Резервне копіювання хмара, створення бекапів (BaaS та DraaS) від компанії KUB – грамотне рішення, яке дозволить не турбуватися про збереження всієї важливої ​​інформації.

Захист даних за технологією DraaS та BaaS – необхідність для будь-якого онлайн-бізнесу

Власник кожної IT-організації розуміє, наскільки важливо виконувати резервне копіювання та післяаварійне відновлення даних. Комплексна стратегія є найефективнішою у плані захисту даних, проте вона часто недоступна невеликим ресурсам з нестабільним прибутком або компаніям з обмеженим бюджетом. Коштів бракує створення віддаленого репозиторію. Але вирішивши передати виконання цих завдань професіоналам, керівник отримує суттєві переваги щодо керованих хмарних сервісів.

Відповідність усім вимогам законодавства

Компанія KUB має всі необхідні сертифікати для міграції даних у хмарне сховище. Вам не доведеться турбуватися про дотримання вимог законодавства.

Економічна вигода

Завдяки ретельно спланованим витратам, широкому спектру тарифних планів та доступності хмари для резервного копіювання даних, ви зможете спрямовувати кошти на впровадження нових технологій у бізнес, а також вкладати гроші у розвиток своєї компанії. Забудьте про складну технічну частину процесу, витрати фінансів на купівлю дорогого обладнання та найму вузьких фахівців для його обслуговування.

Швидкість відновлення інформації у разі аварії

Компанія KUB є надійним постачальником хмарних сервісів. Ми забезпечуємо зберігання на віддаленому майданчику резервних копій та реплік ВМ, але й допомагаємо швидко відновити дані у разі потреби.

Резервне копіювання в хмару DraaS та BaaS: відмінності технологій

При аварійному відновленні даних, як і у випадку з бекапом, у хмарному сховищі створюється копія інформації із серверів компанії. При цьому більшість керівників вважають, що для безперебійної роботи системи та захисту даних достатньо використовувати один із інструментів: DraaS або BaaS. Але ці технології рекомендується використовувати у комплексі. Незважаючи на їх схожість, у них все ж таки є відмінності і вони дуже суттєві.

1. BaaS – резервне копіювання даних, де інформація копіюється конкретно заданою частотою. Дані можна відновити на будь-якій збереженій версії, але їх кількість обмежена. При цьому остання версія може бути неактуальною. Час відновлення залежить від обсягу інформації і може тривати до кількох днів. Установки програмного забезпечення обмежені і дозволяють вибирати тільки обсяг і частоту створення копій.

2. DraaS — аварійне відновлення, у якому реплікація інформації здійснюється безперервно як реального часу. У випадку аварії технологія DraaS відновлює актуальні дані, які зарезервовані у хмарі. Відновлення займає лише кілька хвилин. Висока стійкість до відмов унаслідок автоматизованої реконфігурації мережі. Гнучкість налаштування.

Саме тому краще використовувати DraaS та BaaS у комплексі. У компанії KUB ви можете замовити послугу резервного копіювання даних у хмару дуже швидко. Для цього просто замовте потрібний тарифний план у режимі онлайн або замовте зворотній дзвінок.

Пов'язані пости

Резервне копіювання та відновлення даних у Nextcloud: збереження важливих інформаційних ресурсів

Хмарне сховище Nextcloud гарантує захист від втрати даних, забезпечуючи автоматичне копіювання інформації. Це важливо при випадкових помилках адміністратора або збоїв на платформі. Розроблені механізми відновлення

Facebook
Twitter
LinkedIn
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.